COS op CUE 2016 Ahoy Rotterdam

Rotterdam - COS neemt voor de derde maal als exposant deel aan de tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie, CUE in Ahoy Rotterdam.
Rotterdam - COS neemt voor de derde maal als exposant deel aan de tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainment-technologie, CUE in Ahoy Rotterdam.

Wij nodigen u van harte uit op stand 203 waar wij onder andere ons duwkettingsysteem tonen in combinatie met het systeem automatische stoelenrijen.

CUE 2016
Van 18 tot en met 20 januari 2016 vindt CUE2016 plaats in Ahoy Rotterdam. Deze tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie biedt een totaaloverzicht van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia. Het is de vaste ontmoetingsplaats voor technici in de evenementenbranche en podiumkunsten.

Exposeren op CUE is interessant  voor fabrikanten, leveranciers en verhuurders van o.a. licht-, beeld- en geluidstechniek en ontwerp, decor, inrichting, hijs- en heftechniek.

CUE2016 wordt ondersteund door de brancheverenigingen VPT, VNPF en VVEM. Zij nodigen hun leden uit voor een bezoek aan de beurs.