Creators of Space

  • Stacks Image 95078
  • Stacks Image 95080

Beursdeelname

De belangrijkste vakbeurzen en congressen waaraan wij deelnemen zijn CUE in Rotterdam, de belangrijkste tweejaarlijkse ontmoetingsplek voor professionals in de theaterbranche; ISB, de belangrijkste jaarlijks terugkerende congres en beursvloer voor Vlaamse sportfunctionarissen, architecten en beslissers; en de JTSE, een van de toonaangevende beurzen in Parijs.
Deze tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie biedt een totaaloverzicht van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia. Het is de vaste ontmoetingsplaats voor technici in de evenementenbranche en podiumkunsten. Exposeren op CUE is interessant  voor fabrikanten, leveranciers en verhuurders van o.a. licht-, beeld- en geluidstechniek en ontwerp, decor, inrichting, hijs- en heftechniek.
Het tweedaags NLS-congres is een must voor alle sportprofessionals uit de lokale sportsector, voor schepenen van Sport en sportraadvoorzitters. Sportprofessionals uit heel Vlaanderen kunnen hier interessante plenumsprekers aan het werk zien, keuzesessies volgen en netwerken met de hele Vlaamse sector op en rond de bedrijvenbeurs.
JTSE is home to more than 140 French companies of manufacturing and installing and around 30 foreign companies. Sectors of businesses are machinery, lighting, audio, stagecraft, fabrics, seating, accessories, safety gear and training.
Hét evenement voor ontwerp, bouw, inrichting, onderhoud en beheer van sportaccommodaties.

Sport en het stimuleren van sporten bij zowel jongeren als ouderen is een belangrijk maatschappelijk aandachtspunt. Dit vraagt van u als gemeente of sporthaleigenaar dat de faciliteiten voor sport optimaal in orde zijn. Bij Vakbeurs Sportaccommodaties komt u daarom alles te weten over ontwerp, bouw, inrichting, onderhoud en beheer van sportaccommodaties.
FSB has already been the industry's leading trade fair worldwide for over 45 years and an obligatory date in the diaries of all experts. Decision-makers, operators, architects, planners or landscape architects from both the public and private sectors found cutting-edge solutions for products, planning and design as well as future-orientated concepts and trends on 80,000 square metres of exhibition space.

Adres

COS nv
Arend de Keyserestraat 8
9700 Oudenaarde
België

[t] +32 55 21 15 81
[e] contact

Over COS

Introductie
EN1090 certificering
SDG doelstellingen
Cookie policy
Nieuws

Social media

Instagram
LinkedIn
Twitter
Stacks Image 24
Stacks Image 29
Stacks Image 32
Stacks Image 95067_36

© 2008 - 2021 COS nv Oudenaarde - All rights reserved

Website by Snahdriaan