menu-to-close-2

COS

Creators of S P A C E

Wij zijn innovatieve specialisten in duurzame ontwikkeling, engineering, productie en installatie van telescopische tribunes en mobiele telescopische tribunes voor cultuur, sport, bedrijfs- en onderwijsgebouwen.

Tribunes voor cultuur

Voor uw theater, cultureelcentrum of (bedrijfs)auditorium ontwerpen wij, met inachtneming van de geldende EU-normen, conform uw wensen en afmetingen van de zaal.

Tribunes voor sport

Voor uw sporthal, regionaal sportcomplex of multifunctionele sport-/evenementenarena ontwerpen wij, met inachtneming van de EU-normen, conform uw wensen en afmetingen van de zaal.

Tribunes voor buiten

Onze mobiele buitentribune is een unieke oplossing voor evenementen die comfortabele en overdekte zitplaatsen nodig hebben. Bijvoorbeeld de TO60, voor evenementenafdelingen van steden.

We delen graag deze projecten met u.

Al onze projecten worden op maat gemaakt in co-creatie met het (team van) architect(en), klant en eindgebruiker. We bestuderen verschillende visies om tot een op maat gemaakte oplossing te komen. De synergie van expertise leidt tot innovatieve en toonaangevende oplossingen. 


Als team zijn we bijzonder trots op het werken met en voor toonaangevende projecten binnen en buiten Europa. Van kleine telescopische tribunes tot grote en complexe arena's; we zijn trots op al onze gerealiseerde samenwerkingen. 


Een selectie van onze afgeronde projecten is te zien in onze projectportfolio.

Bekijk alle projecten
Cultuur

HA Concerts Gent

HA Concerts is een creatief en noodzakelijk muziekhuis, gevestigd in een prachtig monument in het centrum van Gent. Het bouwt bruggen tussen verschillende muziekgenres, met een focus op jazz en op avontuurlijke muziek voor een jong publiek.

Van ontwerp tot oplevering

EN1090 Factory Production Control

Onze EN1090 gecertificeerde Factory Production Control waarborgt door middel van procedures, interne controle en externe audit de permanente kwaliteit van onze tribunes.

Ontwerp & innovatie

Onze toegewijde ontwerp- en engineeringafdeling werkt met Autodesk Inventor voor (voor)ontwerp, onderzoekt oplossingen voor mock-ups en voert de uiteindelijke engineering voor productie uit.

Productie en samenstelling

De productie en assemblage van onze tribunes vindt plaats in onze productiefaciliteit in Oudenaarde. Voor specifieke onderdelen, zoals laser- of plooistukken, kunnen we rekenen op onze lokale supply chain partners.

Installatie en oplevering

Levering, installatie, testen en oplevering op locatie wordt uitgevoerd door ons eigen vakkundige team van technici. Vakbekwame en gecertificeerde professionals met een scherp oog voor detail en gezondheids- en veiligheidsvoorschriften.

Inzichten van onze experts en nieuws uit de branche

Sustainable develeopment goals

duurzaamheid
De ontwikkeling en marktintroductie van de telescopische tribune met duwkettingaandrijving legde de basis voor het voortdurende streven naar duurzame oplossingen in onze industrie.

Beursdeelname - waar vindt u ons in Europa?

Beurzen
We zijn aanwezig op toonaangevende beurzen en congressen in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Met ons partnernetwerk zijn we ook aanwezig op de belangrijkste beurzen in Finland, Zweden en Polen.

Factory Production Control - EN1090

FPC EN1090
Vanaf 1 juli 2014 vallen alle staalconstructiedelen met lastdragende eigenschappen onder de EN 1090-norm. Bedrijven die vanaf die datum staalconstructies op de Europese markt brengen dienen vanaf die datum een CE-Markering af te geven op de geproduceerde producten.

Privacy- en gegevensbeleid

Voorwaarden